vineri, 20 august 2010

Bine ati venit !


Pentru unii copii din familii defavorizate mersul la şcoală este un lucru dificil ... aproape de neatins, poate chiar la fel ca şi escaladarea unui munte foarte înalt. Multe piedici stau în „drumul spre şcoală” e.g. lipsa banilor, a rechizitelor, a uniformei dar şi problemele părinţilor.

Proiectul "Meters of hope"
In luna septembrie, voi incerca sa cuceresc cel mai inalt varf din Orientul Apropiat (muntele Damavand, 5610 metri, situat in nordul Iranului). Expeditia va avea loc intre 10 - 15 septembrie 2010. Pentru fiecare metru pe care il voi urca, va rog sa donati cate un euro pentru copii, iar acesti metrii va voi dedica voua.

Dragi prieteni, sprijiniţi material ca un copil să meargă la şcoală prin programul “SOS Satele Copiilor“! În acelaşi timp sprijiniţi-mă moral în încercarea de a cuceri cel mai înalt vârf din Orientul Mijlociu (Damavand – 5610m). Copiii au nevoie de sprijin concret, eu doar de încurajările voastre!

Ca să ajuţi copiii, rezervă „metrii ai sperantei”! Trimite-mi un mesaj pe Facebook sau la adry77ro@yahoo.com specificând numărul de metri pe care doreşti să-i rezervi din altitudinea totală de 5610m – 1 metru este 1 euro. După ce voi urca metri rezervaţi în expediţia din Sep 10-15, 2010 te astept să plăteşti metri. Toţi banii pentru metri vor fi donaţi către “SOS Satelor Copiilor România”.


VA ASTEPT CU DRAG :)

SOS Satele Copiilor România:
Am fost impresionată de felul în care SOS Satele Copiilor schimbă şi “salvează” vieţi, care s-ar fi “pierdut” şi ajută copii să-şi împlinească potenţialul. Prin această acţiune eu vă propun să sprijinim “Grădiniţa SOS” – un pas esenţial pentru copiii defavorizaţi în drumul către şcoală şi către împlinirea viselor lor. Dacă nu merg la grădiniţă ... nu se vor desprinde de mediul lor şi nu vor mai “îndrăzni” să viseze ...

Traseul spre vârful Damavand
Muntele Damavand este un vulcan din nordul Iranului şi cel mai înalt munte din Orientul Mijlociu (5610m). Voi urca spre vârf pe traseul Nordic alături de prietenii de la Iran Mountain Zone (http://www.mountainzone.ir//) în grupul organizat care începe urcarea pe 10 Sep 2010.

Damavand


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu